Csehország Tornádó / Tiszalök - Időkép Képtár / A kora esti órákban a csehország és szlovákia határán egy tornádó komoly károkat okozott.

Csehország Tornádó / Tiszalök - Időkép Képtár / A kora esti órákban a csehország és szlovákia határán egy tornádó komoly károkat okozott.. Tíz sérültnek súlyos az állapota. A(z) tornádó csehországban című videót köpönyeg nevű felhasználó töltötte fel a(z) nagyvilág kategóriába. A szélvihar megrongálta a templomot is, ledöntötte a. Csak a házak falai maradtak meg, tetők és ablakok nélkül. Hodonín településén fákat tépázott meg.

Tornádó pusztított csütörtök este csehország déli határán, hodonín város közelében. Településünkön tornádó söpört végig, amely a falu felét a földdel tette egyenlővé. A rendőrség a tornádó által érintett településeket lezárta, hogy megakadályozza az esetleges rablásokat. 2 ennyi maradt egy férfi házából a tornádó pusztítása után mikulcicében. A(z) tornádó csehországban című videót köpönyeg nevű felhasználó töltötte fel a(z) nagyvilág kategóriába.

☺️ - Időkép Képtár
☺️ - Időkép Képtár from www.idokep.hu
Tornádó pusztított csütörtök este csehország déli határán, hodonín város közelében. Legkevesebb három áldozatról tudni, akik nem élték túl a természeti katasztrófát. „településünkön tornádó söpört végig, amely a falu felét a földdel tette egyenlővé. A tegnapi csehországi tornádó hatása szlovákiát is érintette. Itthon hőségrekord volt csütörtökön, csehországban viszont kifejezetten rossz idő. A szélvihar megrongálta a templomot is, ledöntötte a. Hodonín településén fákat tépázott meg, kerítéseket bontott le és. „településünkön tornádó söpört végig, amely a falu felét a földdel tette egyenlővé.

A vihar fákat csavart ki, házakat tett lakhatatlanná, de hodonínban letépte egy sportközpont tetejét, és az.

Itthon hőségrekord volt csütörtökön, csehországban viszont kifejezetten rossz idő. Ritkán látott tornádó söpört végig csehország délkeleti részén, amiről többek között az ap is beszámolt. „településünkön tornádó söpört végig, amely a falu felét a földdel tette egyenlővé. Legkevesebb hárman meghaltak, háborús állapotok vannak a kórházakban. Legkevesebb öten meghaltak, 85 embert pedig. Többen meghaltak és rengetegen megsérültek, amikor csütörtök este tornádó söpört végig csehország déli részén. Legkevesebb három áldozatról tudni, akik nem élték túl a természeti katasztrófát. Tornádó pusztított csehország és szlovákia határán, eddig 200 sérültről számoltak be a hatóságok, de halálos áldozatok is vannak. Településünkön tornádó söpört végig, amely a falu felét a földdel tette egyenlővé. Tíz sérültnek súlyos az állapota. Az alábbi riportot pedig a német dw készítette, a hírcsatorna által megszólaltatott radio prague international munkatársa, ian willoughby szerint a tegnapi volt csehország történetének. A tegnapi csehországi tornádó hatása szlovákiát is érintette. 2 ennyi maradt egy férfi házából a tornádó pusztítása után mikulcicében.

Az országos meteorológiai szolgálat közösségi oldalán számolt be az esetről. Hodonín településén fákat tépázott meg. A(z) tornádó csehországban című videót köpönyeg nevű felhasználó töltötte fel a(z) nagyvilág kategóriába. A szélvihar megrongálta a templomot is, ledöntötte a. A rendőrség a tornádó által érintett településeket lezárta, hogy megakadályozza az esetleges rablásokat.

Képtár - Időkép
Képtár - Időkép from www.idokep.hu
Legkevesebb öten meghaltak, 85 embert pedig. A(z) tornádó csehországban című videót köpönyeg nevű felhasználó töltötte fel a(z) nagyvilág kategóriába. Csak a házak falai maradtak meg, tetők és ablakok nélkül. Tornádó pusztított csehország és szlovákia határán, kétszáznál is több sérültet láttak el a kórházakban, és halálos áldozatok is vannak. Hodonín településén fákat tépázott meg, kerítéseket bontott le és. Az országos meteorológiai szolgálat közösségi oldalán számolt be az esetről. Csehország és szlovákia határán ugyanis egy, a térségben rendkívül ritkának számító, hatalmas erősségű szélvihar csapott le, ami óriási. A szélvihar megrongálta a templomot is, ledöntötte a.

Csak a házak falai maradtak meg, tetők és ablakok nélkül.

Itthon hőségrekord volt csütörtökön, csehországban viszont kifejezetten rossz idő. Csak a házak falai maradtak meg, tetők és ablakok nélkül. Tíz sérültnek súlyos az állapota. 3 moravska nova ves, szintén körülbelül 60 kilométer. Az alábbi riportot pedig a német dw készítette, a hírcsatorna által megszólaltatott radio prague international munkatársa, ian willoughby szerint a tegnapi volt csehország történetének. Legkevesebb három áldozatról tudni, akik nem élték túl a természeti katasztrófát. A vihar fákat csavart ki, házakat tett lakhatatlanná, de hodonínban letépte egy sportközpont tetejét, és az. Hodonín településén fákat tépázott meg. Csehország és szlovákia határán ugyanis egy, a térségben rendkívül ritkának számító, hatalmas erősségű szélvihar csapott le, ami óriási. Legkevesebb hárman meghaltak, háborús állapotok vannak a kórházakban. A kora esti órákban a csehország és szlovákia határán egy tornádó komoly károkat okozott. Tornádó pusztított csütörtök este csehország déli határán, hodonín város közelében. Csak a házak falai maradtak meg, tetők és ablakok nélkül.

A szélvihar megrongálta a templomot is, ledöntötte a. Tornádó pusztított csehország és szlovákia határán, kétszáznál is több sérültet láttak el a kórházakban, és halálos áldozatok is vannak. Eddig 0 alkalommal nézték meg. Hodonín településén fákat tépázott meg. Csehország és szlovákia határán ugyanis egy, a térségben rendkívül ritkának számító, hatalmas erősségű szélvihar csapott le, ami óriási.

Hősök tere - Időkép Képtár
Hősök tere - Időkép Képtár from www.idokep.hu
A tegnapi csehországi tornádó hatása szlovákiát is érintette. A rendőrség a tornádó által érintett településeket lezárta, hogy megakadályozza az esetleges rablásokat. Tornádó pusztított csehország és szlovákia határán, kétszáznál is több sérültet láttak el a kórházakban, és halálos áldozatok is vannak. „településünkön tornádó söpört végig, amely a falu felét a földdel tette egyenlővé. Legkevesebb hárman meghaltak, háborús állapotok vannak a kórházakban. 3 moravska nova ves, szintén körülbelül 60 kilométer. Tíz sérültnek súlyos az állapota. A kora esti órákban a csehország és szlovákia határán egy tornádó komoly károkat okozott.

„településünkön tornádó söpört végig, amely a falu felét a földdel tette egyenlővé.

Hodonín településén fákat tépázott meg, kerítéseket bontott le és. Legkevesebb három áldozatról tudni, akik nem élték túl a természeti katasztrófát. A vihar fákat csavart ki, házakat tett lakhatatlanná, de hodonínban letépte egy sportközpont tetejét, és az. Hodonín településén fákat tépázott meg. Tornádó pusztított csehország és szlovákia határán, eddig 200 sérültről számoltak be a hatóságok, de halálos áldozatok is vannak. A(z) tornádó csehországban című videót köpönyeg nevű felhasználó töltötte fel a(z) nagyvilág kategóriába. A szélvihar megrongálta a templomot is, ledöntötte a. 3 moravska nova ves, szintén körülbelül 60 kilométer. „településünkön tornádó söpört végig, amely a falu felét a földdel tette egyenlővé. Ritkán látott tornádó söpört végig csehország délkeleti részén, amiről többek között az ap is beszámolt. Tornádó pusztított csehország és szlovákia határán, kétszáznál is több sérültet láttak el a kórházakban, és halálos áldozatok is vannak. Eddig 0 alkalommal nézték meg. Itthon hőségrekord volt csütörtökön, csehországban viszont kifejezetten rossz idő.

0 Response to "Csehország Tornádó / Tiszalök - Időkép Képtár / A kora esti órákban a csehország és szlovákia határán egy tornádó komoly károkat okozott."

Post a Comment